Професорові П.Ю. Гриценку шістдесят - Кобиринка, Г. (Українська мова, 2010)
У ці світлі осінні дні наукова спільнота святкує славний ювілей — 60-річчя директора Інституту української мови Національної академії наук України, завідувача відділу діалектології, доктора філологічних наук, професора Павла Юхимовича Гриценка.