Не на жарт поважно - Воронич, Г. (Українська мова, 2010)
Рецензія на книгу: Наталя Хобзей, Ксеня Сімович, Тетяна Ястремська, Ганна Дідик-Меуш. Лексикон львівський: поважно і на жарт. — Львів, 2009. — 670 с.