Праслов’янська топонімія балканського ареалу як цілісне системне явище - Лучик, В. (Українська мова, 2010)
Рецензівя на моногафію: Іліаді О.І. Слов’янські мовні релікти в топонімії Балкан. – К. – Кіровоград: Код, 2008. – 418 с.