Дискурсивно-структурні особливості англомовних текстів описів товарів комерційних інтернет-сайтів - Білецька, Т.О. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
Статтю присвячено визначенню та вивченню дискурсивних та структурних особливостей англомовних текстів описів товарів, розміщених на комерційних сайтах. У дослідженні виділяються основні композиційні елементи та комунікативні блоки структури цього типу текстів, дається характеристика основних паралігвістичних засобів, які у них зустрічаються. Значну увагу також приділено аналізу дейктичних елементів у семантичній структурі електронного тексту.