Фразові дієслова в англійській мові як засіб вираження аспектуального значення завершеності в Британському національному корпусі (BNC) - Ванівська, О.І. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
У статті розглянуто різновиди постпозитивних приставок і фразових дієслів, що виражають аспектуальне значення завершеності. Переглянуто варіативність цих фразових дієслів у різних жанрах писемного і усного мовлення. Також до аналізу включено перегляд частотності їх використання серед різної вікової аудиторії (дітей, підлітків, дорослих). Проведено спостереження щодо змін, які відбуваються при ускладненні часових форм та їх використанні.