Лексичні одиниці в сучасній англійській мові як відображення інновацій у сфері екстер’єру автомобіля - Васильєва, О.О. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
У статті розглядаються особливості номінативно-дериваційних процесів утворення сучасних автомобільних термінів. Також розглянуті основні екстралінгвістичні фактори, когнітивні механізми та продуктивні шляхи утворення термінів сфери автомобільного екстер’єру. Описані інноваційні технології зовнішнього вигляду автомобіля.