Реалізація концепції community media у стратегіях ведучих англомовних телевізійних ток-шоу в лінгвокультурному контексті Східної Африки - Моісеєнко, О.Ю. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
Метою дослідження є розгляд особливостей реалізації риторичних стратегій ведучого англомовного телевізійного ток-шоу у лінгвокультурному контексті Східної Африки. Були досліджені лексичні, граматичні та стилістичні особливості риторичних стратегій ведучого. Визначена стратегія, яка є характерною для лінгвокультурного контексту Східної Африки.