Типи мовних особистостей у віртуальному просторі (на матеріалі англомовних Інтернет-форумів) - Нікіфорова, Є.Ю. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2010)
Статтю присвячено лінгвістичному дослідженню мовної особистості у віртуальному просторі. У роботі визначено основні типи мовних особистостей у форумній комунікації та особливості вербальної поведінки.