Стилістичні засоби як аргументативні прийоми в англомовному екологічному дискурсі (на матеріалі документальних фільмів) - Бабире, О.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
Стаття присвячена вивченню функціонування і реалізації стилістичних засобів, які використовуються в англомовному медійному екологічному дискурсові (документальних фільмах) для моделювання образу природи і підвищення ефективності впливу медійного продукту на цільову аудиторію. Стилістичні засоби розглядаються і класифікуються на рівні парадигматики та синтагматики.