Номінації у сфері рестайлінгу й модифікації автомобілів - Васильєва, О.О. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті розглядаються шляхи вербалізації автомобільних понять, які утворилися внаслідок автомобільного рестайлінгу та модифікацій автомобільних моделей. Фокусується увага на автомобільних номінацій зі значенням "модернізований". Аналізуються автомобільні термінологічні номінації, які представлені у вигляді ініціальних скорочень та іконічних знаків.