Експресивність та способи ії перекладу в англомовних рекламних текстах - Зірка, В.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті досліджуються виразні засоби, за допомогою яких формується привабливий для потенційних споживачів імідж запропонованих продуктів, послуг, ідей.