Структурна організація повідомлень у англомовних мікроблогах - Каптюрова, В.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті розглядаються особливості комунікації в мікроблогах Tumblr та Twitter, зокрема основні принципи функціонування мікроблогів, ініціації комунікації в цьому мовному середовищі та поради щодо створення популярних повідомлень.