Композиційно-комунікативний інваріант політичної онлайн-статті (на матеріалі статей журналу Spiegel-Online) - Овчаренко, О.М. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
У статті розглянуто композиційну та комунікативну структуру німецької політичної онлайн-статті на прикладі інформаційно-політичного журналу „Der Spiegel”. Увагу зосереджено на стилістичних засобах та прагматичному спрямуванні політичної статті, особливості її існування у віртуальному просторі.