Методика проведення експериментально-фонетичного дослідження британських політичних промов - Сотников, А.В. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
Стаття присвячена методиці проведення експериментально-фонетичного дослідження просодичних засобів актуалізації комунікативно-прагматичних інтенцій у британській політичній промові. Описується послідовність етапів проведеного експерименту, наводяться завдання аудиторів-інформантів та аудиторів-фонетистів, а також просодичні параметри, які досліджувалися під час акустичного аналізу.