Брендинг і неймінг: відображення національної ідентичності в назвах авіаперевізників - Фоменко, О.С. (Лінгвістика ХХІ століття: нові дослідження і перспективи, 2011)
Розглянуто роль назв авіаперевізників у національному брендингу, визначаються типи ідентичностей (територіальна, політична, етнічна та ін.) в назвах авіаперевізників та описуються основні види онімів, що відображають ці ідентичності.