Презентація тематики з народної медицини у вітчизняних інтернет-ресурсах - Боряк, О. (Народна творчість та етнографія, 2010)
У статті на прикладі презентації народної медицини, зокрема народного акушерства, в українському сегменті Інтернет-мережі розглянуто якість представленої інформаційної продукції, а також нові можливості використання сучасних інформаційних технологій задля збереження етнологічних знань, їх популяризації та подальшого функціонування.