У підмурівок шевченкознавства - Яременко, В. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Рецензія нка навчальний посібник: Тарас Шевченко у прижиттєвій критиці (1839–1861). Бібліографія. Матеріали : навчальний посібник / Упорядник В. Іскорко-Гнатенко. – К., 2009. – 324 с. (виданий Інститутом філології Київського національного університету ім. Тараса Шевченка до 195-ліття від дня народження поета).