Дослідження декоративно-вжиткового мистецтва Кубані - Кара-Васильєва, Т. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Рецензія на монографію; Гангур Н.А. Материальная культура Кубанского казачества: В 2 т. – Краснодар: Традиция, 2009. – Т. 1. – 288 с.: ил.