Пошук витоків народного календаря - Щербій, Г. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Рецензія на монографію: Мойсей А.А. Магія і мантика у народному календарі східнороманського населення Буковини. – Чернівці, 2008. – 320 с.: 16 іл.