Джерельна база науки - Сулятицький, М. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Рецензія на монографію: Качкан В., Качкан О. Екскурси і дискурси (українська історія, література, культура, філософія, фольклористика, етнологія, пресологія в епістолярному віддзеркаленні: панорама проблеми). монографія. – Івано-Франківськ, 2009.