Етновияви в стильових рисах сучасної архітектури Києва - Товстенко, Т. (Народна творчість та етнографія, 2010)
У статті подано коротку характеристику дослідження проявів українських національних ознак у стильових особливостях фасадів будівель на різних етапах розвитку та в проектах сучасних творчих колективів архітектурних майстерень Києва.