Українські народні звичаї, пов’язані з купівлею корови: сучасна магічна практика - Красиков, М. (Народна творчість та етнографія, 2010)
У статті на основі польових матеріалів, зібраних автором у Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Львівській, Вінницькій областях України та Бєлгородській області Росії розглядаються магічні дії українців, пов’язані з продажем і купівлею корови.