Нові горизонти урбаністичної етнології - Курочкін, О. (Народна творчість та етнографія, 2010)
Рецензія на монографію: Борисенко М.В. Житло та побут міського населення України в умовах трансформації урбаністичного середовища у 20–30-х роках ХХ століття. – К., 2009. – 355 с.