Жанрові підгрупи еротичної лірики (еротично-урбаністична лірика) - Мудрак, О.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті з погляду психоаналізу розглянуто на кількох прикладах специфіку еротично- урбаністичної лірики у типологічному ряді жанрових підгруп власне еротичної лірики. Ключові слова: еротична лірика, еротично-урбаністична лірика, жанрова підгрупа, лібідо, сублімація.