Етнокультурний аспект англійських фразеологічних одиниць із компонентом кольоропозначення - Попова, А.О. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Стаття присвячена проблемі дослідження функціонування кольорових позначень в англійських пареміях. Ключові слова: паремія, кольорове позначення.