Деякі аспекти правового регулювання принципу вільних виборів у виборчому законодавстві України - Бучин, М. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2012)
Проаналізовано правові аспекти регулювання принципу вільних виборів в українському виборчому законодавстві; охарактеризовано правове регулювання таких складових принципу вільних виборів, як альтернативні методи голосування та участь правоохоронних органів у виборчому процесі.