Збройні сили України: стан та перспективи участі у військових об’єднаннях эвразійського регіону - Івахів, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2012)
Досліджуються аспекти співпраці незалежної України з країнами євразійського регіону у військовій сфері. Визначено основні чинники, які визначають цю співпрацю. Проаналізо¬вано перспективи розвитку взаємин України у військовій сфері із євразійськими країнами через призму концепції євразійства.