Про одну змішану систему рівнянь типу Тимошенка коливань пластин в полярних координатах - Шульга, М.О. (Доповіді НАН України, 2011)
Систему рівнянь типу Тимошенка коливань пластин в полярних координатах вперше наведено в операторній гамільтоновій формі шести рівнянь за радіальною координатою.