К вопросу о положении границы между визейским и серпуховским ярусами нижнего карбона в угленосной формации Львовско-Люблинского бассейна (Украина, Польша) - Томас, Ан.; Томас, Ад.; Шульга, В.Ф. (Доповіді НАН України, 2011)
Аналіз мікрофауністичних досліджень свідчить, що найбільшу перевагу має проведення кордону візе — серпухов між вапняками V5 й V6 іванічської світи — вище за 60–120 м від того, який прийнятий зараз.