Чверть століття на ниві освіти - Іванова, Л. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2001)
Наталія Купріянівна Місяць – відомий український вчений-мовознавець, викладач та організатор освіти на Житомирщині. Чверть століття, починаючи вже з далекого 1975 року, життя та діяльність Наталії Куприянівні тісно пов’язані з філологічним факультетом Житомирського едуніверситету імені Івана Франка.