Внесок вченого-енциклопедиста Івана Івановича Огієнка в мовознавчу науку (за фондами Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського НАН України) - Рева, Л.Г. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті Реви Л. “Внесок вченого-енциклопедиста Івана Івановича Огієнка в мовознавчу науку” (за фондами Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського НАН України) простежено життєвий і творчий шлях видатного українського мовознавця світового виміру. Представлено значний його доробок, а також в додатку подано книги мовознавців України, які продовжили ідеї вченого в практичній науці. Книги знаходяться в фондах Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського. Ключові слова: Іван Огієнко, наука, мовознавство, книга.