Інтимні конотації у листах І. Франка до О. Рошкевич - Сабліна, С.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
На підставі сучасних досліджень із проблем інтимно-конотативного уживання одиниць мови різних рівнів здійснено аналіз тих фонологічних засобів, лексем та граматичних одиниць, що вживалися в ситуаціях створення інтимних конотацій у приватному листуванні І. Франка з О. Рошкевич. Ключові слова: епістолярій, конотація, експресія, алітерація, звукосимволізм, контекст.