Стилістичні можливості суфіксів суб’єктивної оцінки в поезії Д. Павличка - Бойко, Л.П. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті досліджуються стилістичні функції суфіксів суб’єктивної оцінки в поезії Д. Павличка. Приділяється увага особливостям використання суфіксів зі значенням зменшеності та збільшеності у системі різних частин мови. Ключові слова: демінутив, демінутивні суфікси, аугментативні суфіксы, аугментатив, деривати, суб’єктивна оцінка.