Явище розширення семантики деяких дієслів української мови протягом двох останніх десятиліть - Смєнова, Л.В. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті здійснено аналіз такого досить поширеного лексико-семантичного явища в системі дієслів української мови, як розширення їх семантики, наведено приклади, зафіксовані у словниках та текстах публіцистичного стилю. Ключові слова: лексикологія, неологізм, лексико-семантична деривація, багатозначність.