Специфіка зміни мовних кодів у мікротопонімному дискурсі - Яніцька, Н.Р. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
У статті проаналізований процес переключення мовного коду в мікротопонімному дискурсі центральних і східних районів Львівщини. Поставлений акцент на залежність цього явища від екстралінгвального контексту. Ключові слова: мікротопонім, мовний код.