Трансформація образу дерева як розгортання символу плодючості — саду в ліриці Тараса Мельничука - Зелененька, І. (Літературознавчі обрії. Праці молодих учених, 2010)
The symbolic images of tree and garden in the lyrics of Taras Melnyhcuk are analysed in this article.