Методологічні аспекти перекладознавства - Коптілов, В. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на монографію: Коломієць Л. Концептуально-методологічні засади сучасного українського поетичного перекладу (на матеріалі перекладів з англійської, ірландської та американської поезії. - К.: Вид.-поліграф. центр "Київський університет", 2004. - 522 с.