О граничном поведении кольцевых Q-гомеоморфизмов на римановых многообразиях - Афанасьева, Е.С. (Доповіді НАН України, 2011)
Досліджено проблему неперервного або гомеоморфного продовження на межу так званих кільцевих Q-гомеоморфізмів між областями на ріманових многовидах. Знайдено умови на функцію Q(x) та межі областей, при яких всякий кільцевий Q-гомеоморфізм допускає неперервне або гомеоморфне продовження на межу. Теорія може бути застосованою, зокрема, до класів Соболєва.