Новые определения глубинного теплового потока Земли в Карпатском регионе - Гордиенко, В.В.; Гордиенко, И.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Встановлено нові значення глибинного теплового потоку Землі (ТП) у 44 пунктах та проведено незалежні повторні визначення ТП у 45 пунктах Карпатського регіону на родовищах нафти і газу. Визначено аномалії, які вірогідно пов'язані з підйомом глибинних флюїдів.