Знайомтесь - словники-"самобранки" - Панченко, С. (Слово і Час, 2007)
7 червня 2007 року на Львівській площі у сквері (Артема, 1/5) відбулося урочисте відкриття книжкового магазину “Словники-Самобранки”. Це перший в Україні спеціалізований магазин, де продаються словники, довідники, енциклопедії – як традиційні, так і на електронних носіях інформації, а також учбова література для школярів старших класів і студентів.