Конференція "Явище синтезу мистецтв в українській літературі" - Хмелюк, М. (Слово і Час, 2007)
10–11 травня ц. р. на філологічному факультеті Волинського державного університету імені Лесі Українки* відбулася І всеукраїнська науковоBтеоретична конференція “Явище синтезу мистецтв в українській літературі” пам’яті професора О.Рисака, організатором якої виступила кафедра української літератури.