Модус перехідності в англійській та російській “малій прозі” рубежу XIX–XX ст. (Неоромантизм і неореалізм). - Хлибова, Н.О. (Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство, 2010)
Відгук офіційного опонента Хлибової Наталії Олександрівни на дисертацію Долгої Наталі Миколаївни