Університетська бібліотека як інтелектуальне перехрестя студентів, науковців, освітян та бібліотекарів регіону - Шкира, О. (Національна бібліотека України ім.В.І.Вернадського, 2007)
Висвітлено основні напрями діяльності бібліотеки Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, яка зорієнтована на максимально повну інформаційну підтримку студентів і викладачів цього ВНЗ.