Реализуемость прямых произведений групп преобразований изометриями метрических пространств - Олийнык, Б.В. (Доповіді НАН України, 2011)
Введено конструкцію s-добутку рівномірно дискретних метричних просторів скінченного діаметра. Показано, що з реалізовності двох груп перетворень ізометріями рівномірно дискретних метричних просторів скінченного діаметра випливає також реалізовність прямого добутку цих груп ізометріями рівномірно дискретного простору скінченного діаметра.