Виділення з клітин рослин малих регуляторних si/miRNA з антинематодною активністю - Циганкова, В.А.; Андрусевіч, Я.В.; Блюм, Я.Б. (Доповіді НАН України, 2011)
Розроблено новий метод виділення препаратів малих регуляторних si/miRNA високої чистоти та проведено перевірку їх функціональної (сайленсової) активності в безклітинній системі білкового синтезу. Встановлено, що регулятор росту Радостим-супер значно підвищує стійкість рослин до нематод шляхом стимуляції синтезу si/miRNA.