Побудова планової картини течії та просторових деформацій русла довільної форми - Щодро, О.Є.; Барановський, С.В.; Наконечний, І.М. (Гідроенергетика України, 2010)
В роботі розроблено алгоритм побудови планової картини течії на основі методу конформних відображень та просторових деформацій русла довільної форми на основі дифузійної теорії розмиву.