Давньогрецький поліс в контексті соціально-політичних поглядів Платона та Аристотеля - Найчук, А.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті здійснено аналіз соціально-політичних засад розбудови грецького поліса в контексті поглядів Платона та Аристотеля.