Формування аграрних програм українських соціалістичних партій Наддніпрянщини на початку ХХ ст. - Федьков, О.М.; Дубінський, В.А. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті висвітлюється процес виникнення та становлення аграрних програм українських соціалістичних партій в підросійській Україні. Здійснюється аналіз проектів програм РУП, УСП та УСДС, їхніх газет і брошур, що були поширені напередодні та в роки революції 1905-1907 рр.