Адміністративний ресурс на виборах до ІІ Державної Думи Російської імперії (на прикладі Подільської губернії) - Глушковецький, А.Л. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2010)
У статті висвітлюються основні напрямки та методи, особливості застосування адміністративного ресурсу центральною та місцевою владою під час виборів до ІІ Державної Думи Російської імперії на прикладі Подільської губернії.