Специфіка використання лобістських технологій у Кабінеті Міністрів України - Горбняк, О.В. (Збірник наукових праць "Політологічні студії", 2011)
В статті подається дослідницький матеріал, присвячений проблемі феномену політичного лобізму і його технологій, що в громадській свідомості сприймається неоднозначно. Робиться спроба проаналізувати лобізм як інститут системи представництва інтересі, засіб впливу на здійснення державної політики.